Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

42 reviews

Direct reserveren? Bel: 0174-700248 of
Offerte
Over ons

Over ons

U bent bij ons aan het juiste adres als u een supercar wilt huren van Ferrari, Lamborghini, Maserati, Aston Martin, Bentley, Audi R8 of Porsche. Maar ook voor het huren van een moderne Chevrolet Camaro kunt u bij ons terecht. Zelf rijden, of met chauffeur. Zelf halen, of gebruik maken van de haal & breng service. Alles is mogelijk.

Danny Vijverberg is de eigenaar en het contactpersoon van Buena Vida Autoverhuur. Zijn voorliefde voor supercars gaat vooral uit naar de Italiaanse merken, maar ook andere supercars zijn bij hem geliefd. Omdat zijn hobby begon met het verhuren van zijn Ferrari en zich heeft voortgezet tot een geselecteerd aanbod van bijzondere supercars uit elk segment, kunt u bij Buena Vida Autoverhuur zeker slagen, welke wensen u ook heeft op supercar gebied.

Omdat een supercar huren leuk is en een verwennerij voor oog en oor, kleden wij onze auto’s extra aan. Dit doen we door ze uit te rusten met speciale sportwielen en zo nodig een sportuitlaat. De huurauto’s verkeren in showroom-staat en hebben de uitstraling die u van ze verwacht.

Omdat dit bedrijf een pure passie van ons is, verhuren wij onze auto’s met veel plezier. Kwaliteit en plezier staan bij ons voorop.

In de volgende situaties kunt u een supercar huren:

  • U wilt een supercar huren voor uw bruiloft, receptie, gala of evenement
  • U wilt zelf rijden in een supercar
  • U kunt een rit als verjaardagscadeau of jubileum cadeau geven
  • U huurt een supercar voor zakelijk gebruik (bedrijfsfilm, televisiecommercial en meer)

lamborghini en ferrari

De prijzen van Buena Vida Autoverhuur zijn zeer concurrerend. U ontvangt vooraf een offerte-op-maat, specifiek voor uw situatie of wensen. Wij beschikken over een haal en of brengservice voor heel Nederland en België. Ook beschikken wij over ervaren chauffeurs/coureurs die ingehuurd kunnen worden voor bijvoorbeeld evenementen of als u gereden wilt worden. Informeert u gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Vrijwel alles is mogelijk. Wij heten niet voor niets Buena Vida, hetgeen ‘het goede leven’ betekent.

Bekijkt u ook de promofilmpjes van de supercars. Dit geeft een goede indruk van wat u kunt verwachten van Buena Vida Autoverhuur. Daarnaast kunt u alle auto’s naar keuze met of zonder chauffeur huren.

Buena Vida Autoverhuur wenst u veel succes bij uw keuze. Heeft u vragen, bel of mail dan even. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Meer informatie of direct reserveren? Bel 0174-700248