Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

42 reviews

Direct reserveren? Bel: 0174-700248 of
Offerte
Ducati Diavel

Ducati Diavel

Ducati diavel huren?

“Never look back” is de slogan die Ducati voor deze motor gebruikt.

En daar heb je ook geen tijd voor want deze Ducati Diavel (Duivel in het Italiaans) heeft een motorblok dat alleen maar een kant op wilt. En dat is vooruit! Het 162 pk en 123 Nm sterke 1200 CC Testastretta 11° 2 cilinder L twin motorblok doet een 0 naar 100 km/h in 2.6 seconden en staat daarmee in de top 10 snelst optrekkende motorfietsen.  Met een top snelheid van maar liefst 270 km/h!

Buiten snelheid is deze motor ook een ongelofelijke comfortabele machine. Zowel voor de bestuurder als de passagier is de zithouding rechtop.  Het holle zadel van de Diavel geeft voor de bestuurder een veilig gevoel bij snelle acceleratie. De motorfiets stuurt en weegt een bijzonder stuk lichter als deze oogt.

De 240 millimeter brede achterband samen met de instelbare tractie control en 3 verschillende rij modi zorgt ervoor dat dit monster altijd grip heeft en afgestemd kan worden op de ervaring van de gebruiker.

De tractie control heeft 9 standen van minder tot meer ingrijpend en kan ook helemaal uitgezet worden. Daarnaast zijn er 3 rij modi waaronder: Sport – 162pk agressief.  Tour – 162pk mild en Regen – 100pk. De motor is onder andere voorzien van Brembo schijfremmen en ABS om de motor zeer snel tot stilstand te brengen.

De Werkes USA uitlaat die op deze motor gemonteerd zit zorgt ook voor een diep maar toch vloeihttps://www.youtube.com/watch?v=maqZMHukRo8end twee cilinder geluid die op zijn tijd nog wel hoofden laat omdraaien.

Wil je wel eens weten hoe een Ducati nou echt rijd? Was de testrit bij de dealer niet lang genoeg? Of ben je benieuwd hoe een race uitlaat klinkt? Hou je van sportief bochten werk, of wil je juist lekker rustig met je partner toeren? gun je jezelf het goede leven toe? Deze motor kan het allemaal! Neem nu hier aan de rechter kant contact op of mail ons op : Info@buenavidaautoverhuur.nl
Natuurlijk zijn deze en de andere motoren ook te huur voor videoclips en muziek video’s of trouwdagen.

Graag met de voeten naar voren rijden? Check dan onze harley night rod special!


 

Andere motors die u kunt huren

Ducati 1199 Panigale Corse huren
Huur vanaf € -
Auto bekijken
Harley Davidson VRSCDX Night Rod Special.
Huur vanaf € 250 + 500 borg.
Auto bekijken

Meer informatie of direct reserveren? Bel 0174-700248