De perfecte trouwauto voor uw bruiloft huren

Gaat u trouwen en wilt u een prachtige trouwauto huren? Buena Vida Autoverhuur uit De Lier heeft een uiteenlopend aanbod trouwauto’s. Van stijlvolle Maserati of Bentley tot sportieve Lamborghini of Ferrari. U bent bij ons aan het juiste adres voor uw ideale trouwauto. Wij verhuren onze trouwauto’s in zowel Nederland als België. Indien gewenst kunnen wij de trouwauto brengen en ophalen bij u op locatie in heel Nederland en België. U kunt er ook voor kiezen om tijdens uw bruiloft vervoerd te worden door een privéchauffeur, echter is dit geheel vrijblijvend!

Ons aanbod trouwauto huren

In ons uiteenlopende assortiment hebben wij diverse trouwauto’s. U kunt kiezen voor een sportieve Lamborghini Gallardo, Lamborghini Adventador, Ferrari 458 Spider, Audi R8, Mclaren 570S of de Mercedes AMG GT S. Heeft u liever Amerikaanse pk’s op uw bruiloft? Dan hebben wij de Ford MustangChevrolet Camaro of Dodge Viper beschikbaar! Kiest u voor klasse? Dan hebben wij een full-option Maserati Quattroporte, Porsche, BentleyAston Martin Vantage, Ferrari California of zelfs een Rolls Royce Phantom voor u ter beschikking. Indien u een voorkeur heeft voor een klassieke trouwauto dan hebben wij een Chevrolet Camaro ’67 ter beschikking!

Wat kost een trouwauto huren?

Een trouwauto huurt u vaak voor een hele dag. U betaalt een scherpe all-in prijs voor het huren van de trouwauto. De kosten voor het huren van onze goedkoopste trouwauto bedragen € 350,00. Voor het inschakelen van een privé chauffeur of het eventueel brengen en ophalen van uw trouwauto spreken we altijd een vaste prijs af. Via het offerteformulier kunt u aangeven wat uw wensen zijn, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ook contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag met het kiezen van uw perfecte trouwauto en het verzorgen van een perfecte bruiloft!

Hieronder een aantal trouwfoto’s

 

Bekijk onze supercar verhuur video