De perfecte trouwauto voor uw bruiloft huren

Gaat u trouwen en wilt u een prachtige trouwauto huren? Buena Vida Autoverhuur uit De Lier heeft een uiteenlopend aanbod trouwauto’s. Van stijlvolle Maserati of Bentley tot sportieve Lamborghini of Ferrari. U bent bij ons aan het juiste adres voor uw ideale trouwauto. Wij verhuren onze trouwauto’s in zowel Nederland als België. Indien gewenst kunnen wij de trouwauto brengen en ophalen bij u op locatie in heel Nederland en België. U kunt er ook voor kiezen om tijdens uw bruiloft vervoerd te worden door een privéchauffeur.

Ons aanbod trouwauto huren

In ons uiteenlopende assortiment hebben wij diverse trouwauto’s. U kunt kiezen voor een sportieve Lamborghini Gallardo, Lamborghini MurciélagoFerrari 360 spider F1, Audi R8, Ford Mustang of Chevrolet Camaro. Kiest u voor klasse? Dan hebben wij een full-option Maserati GranTurismo, Porsche, Bentley of Aston Martin Vantage voor u ter beschikking. Indien u een voorkeur heeft voor een klassieke trouwauto dan hebben wij een Pontiac GTO Convertible ter beschikking!

Wat kost een trouwauto huren?

Een trouwauto huurt u vaak voor een hele dag. U betaalt een scherpe all-in prijs voor het huren van de trouwauto. De kosten voor het huren van onze goedkoopste trouwauto bedragen € 350,00. Voor het inschakelen van een privé chauffeur of het eventueel brengen en ophalen van uw trouwauto spreken we altijd een vaste prijs af. Via het offerteformulier kunt u aangeven wat uw wensen zijn, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ook contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag met het kiezen van uw perfecte trouwauto en het verzorgen van een perfecte bruiloft!

Hieronder een aantal trouwfoto’s

 

Bekijk onze supercar verhuur video