Veel gestelde vragen

Kan ik rijden op de openbare weg?
Ja, dat mag. U mag na een korte instructie zelfstandig rijden op de openbare weg. Onze showroom bevindt zich in De Lier, dit is het vetrekpunt. Door onze centrale ligging bent u binnen afzienbare tijd in Den Haag, Scheveningen, Delft, Hoek van Holland of Rotterdam. Wij kunnen u eventueel voorzien van een navigatiesysteem.

Is de benzine inbegrepen?
Indien u een auto huurt, dan is de auto afgetankt. Na uw rit kunt u de auto bij ons in de buurt. De benzine is dus niet bij de huur inbegrepen. Mocht het zo zijn dat u zelf niet wenst te tanken dan kunnen wij dit voor u doen, wij zullen dit dan verrekenen met uw borg. Wij hanteren in dit geval de benzineprijs van de betreffende dag. De gemiddelde brandstofkosten per uur (op basis van een uur rijden) bedragen ongeveer € 30,00.

Wij bieden ook de mogelijkheid om een auto met een all-in pakket te huren. Ook de benzine zit er dan bij inbegrepen, handig voor bij bijvoorbeeld een bruiloft. Dan heeft u geen omkijken naar het tanken waardoor u dus in ieder geval één zorg minder heeft tijdens de mooiste dag van uw leven.

Hoeveel kilometer mag ik rijden?
Als u een auto huurt voor 1 uur, dan mag u zoveel kilometer rijden als u wilt. Wanneer u de auto huurt voor een dag, dan krijgt u daar 100 kilometer bij. Voor iedere extra kilometer betaalt u een kleine vergoeding. Ook bestaat er de mogelijkheid om het maximaal aantal kilometers af te kopen. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Van hoelang tot hoelang kan ik een auto huren?
Indien u er voor heeft gekozen om een supercar voor een dag te huren, dan mag de auto om 09:00 opgehaald worden. Als u geen gebruikt maakt van onze haal en brengservice, dan dient de auto voor 19:00 terug gebracht te worden.

Kan ik een auto huren voor een langere periode?
Indien u een supercar wilt huren voor een langere periode, dan is dit mogelijk. Voor iedere ‘overnachting’ rekenen wij € 200,00. De auto dient dan voor 09:00 uur te worden teruggebracht. Wilt u nog langer huren? Dan geldt het reguliere dagtarief van de betreffende auto.

Haal en brengservice
Wilt u dat wij de supercar op locatie komen brengen? Dan is dat mogelijk. U betaalt slechts € 1,00 per kilometer voor het halen en brengen (startpunt vanuit De Lier, Zuid Holland). De kilometervergoeding wordt enkel berekend op basis van het brengen (de terugreis hoeft u niet te betalen). Wilt u dat wij de auto ook komen ophalen, dan betaalt u eenmalig de kilometers vanaf uw locatie tot aan De Lier. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren?
U mag zelfstandig rijden (zonder begeleiding) vanaf 18 jaar. U dient in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs.

Brengen en/of halen jullie de auto op locatie?
Het brengen of halen van uw gehuurde auto is mogelijk. Wij brengen of halen uw auto in heel Nederland en België, echter rekenen wij wel een meerprijs voor het halen en/of brengen. Vraag een offerte aan voor meer informatie.

Gratis annuleren bij slecht weer
In geval van bijzondere weersomstandigheden, zoals bij hevige sneeuwval, kunt u bij Buena Vida Autoverhuur vrijblijvend annuleren op de dag zelf. We plannen dan direct een andere datum in om de rit alsnog door te laten gaan.